TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

 

Mikor a következő céges rendezvény helyszínét keresi, ne csak egy termet válasszon, hanem egy élményt! A Rozmaring Kertvendéglő több mint egy konferenciahelyszín – ez egy olyan hely, ahol a szakmai találkozások és inspiráló beszélgetések egy új, magasabb szintre emelkedhetnek.

Amikor konferencia helyszínt keres céges rendezvény bonyolítására, több szempontot is érdemes figyelembe venni, mielőtt meghozza a végső döntést. Most ezeket az alapvető kritériumokat sorra véve igyekszünk alátámasztani azt, hogy a Rozmaring Kertvendéglő méltó helyszín a következő konferenciája megrendezésére.

– A Rozmaring Kertvendéglő hangulatos, könnyen megközelíthető budai környezetben várja kedves vendégeit egész évben.

Szakmai tapasztalatunk több mint két évtizedes múltra tekint vissza, a legkülönbözőbb tematikájú rendezvények lebonyolítása tekintetében. Bátran állítjuk, hogy nincs olyan kérés, amelyet ne tudnánk a legnagyobb profizmussal megválaszolni, ha konferencia rendezéséről van szó.

Több különböző méretű teremmel állunk rendelkezésére, amelyek közül lehetősége van kiválasztani azt, amelyik a legmegfelelőbb méretű a konferencia megrendezéséhez. Így ez a jelentős céges rendezvény pontosan az Ön elképzeléseihez igazodhat. Terem-berendezési tanácsainkkal segítünk a legoptimálisabb elrendezés megtalálásában, hiszen a székek elrendezésének különféle módjainak köszönhetően akár „tágíthatunk” is a tereken.

– Együttműködő partnerünknek köszönhetően a szükséges technikai felszereltséget is magas minőségben prezentáljuk. Profi, a hangosítás és fénytechnikai szolgáltatás területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek biztosítják azt, hogy a konferencia minden előadója jól látható és hallható legyen a résztvevők számára.

– Vendéglátóhelyként természetesen catering szolgáltatást is igénybe vehetnek nálunk, amelynek fogásait előzetes egyeztetést követően, a konferencia szervezőjének egyedi igényeivel összhangban állítunk össze.

 

EZT KELL TENNIE, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A SORON KÖVETKEZŐ KONFERENCIA!

– Vegye fel velünk a kapcsolatot!

– Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg a saját szemével arról, hogy a csodás budai panoráma és éttermünk elhelyezkedése valóban tökéletes helyszín akár nemzetközi konferenciák megrendezéséhez is!

– Mondja el, hogy hány résztvevőre keres konferenciahelyszínt! Tekintse meg a különtermeinket és válassza ki azt, amelyik az Ön igényeinek leginkább megfelelő!

– Beszélgessünk a technikai igényekről! (hangosítás, fénytechnika, projektorok, vásznak stb.)

– Mondja el, milyen saját mobil eszközöket szeretne elhelyezni a helyszínen! (molinó, roll up stb.)

– Beszéljük meg a catering igényeket! (kávé, tea, ásványvíz, üdítők, szendvicsek, pogácsák, meleg ételek stb.)

– Hallgassa meg személyre szabott ajánlatukat, és ötleteinket a terem berendezésével, dekorációjával és a cateringgel kapcsolatban)

– Döntsön mellettünk, és legyen nyugodt az előkészületek és a lebonyolítás közben is afelől, hogy ezen a konferencián minden a lehető legtökéletesebb lesz!

 

Legyen a Rozmaring Kertvendéglő a következő sikeres vállalati rendezvény, konferencia helyszíne!
Itt nemcsak mindenben tökéletes konferencia valósulhat meg, hanem felejthetetlen élményeket is szerezhet!

A szabad konferencia időpontokról érdeklődjön mielőbb!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, ahogy az Önnek a legkényelmesebb!

 

Ajánlatkérés rendezvényre

 

Galéria